Bohužel, víme to, a….. nic!

19.04.2013 21:09

 

Bohužel, víme to, a….. nic!

Budoucnost, rok 2415, kdesi ve světě...

Malá dcerka se ptá svého otce: Tati, dneska jsem se dozvěděla, že kdesi ve světě kdysi existovali nějací Češi, slyšels o tom něco? Samozřejmě maličká, podle nich se dnes říká:

"... ty seš blbej jako Čech.." Aha, a kde ty Čechy byly? No neví se to jistě, ale asi někde ve střední Evropě.    A to vážně byli tak blbí? 

No podle pověstí si prý rozprodali a vytunelovali vlastní stát, vláda tam nechala lidi umírat, protože náklady na léčení si nemohl slušný člověk zaplatit, a pokud ano, brzy zemřel zadlužený hladem, protože lichvářství bylo posvěceno na byznys. Za prezidenty si postupně volili kdejaké… Jeden dokonce pustil darebáky ještě dříve, než je stihli potrestat a zabavit, co nakradli. Zlikvidovali si zemědělství, průmysl, prodávali jedovatý alkohol, dováželi a draze prodávali odporné a nezdravé potraviny z jiných států jen proto, že byly levné a dalo se na nich pohádkově zbohatnout. Pokud se někdo bránil útočníkovi, mnohdy jej zavřeli a útočník byl na svobodě. Vzali lidem práci a dali ji přistěhovalcům. Vyživovali si tam z vlastní kapsy nepřizpůsobivé a darebáky a stali se poskoky ostatních států Evropy. Dokonce i zákony si dělali takové, aby vyvolení mohli krást a lidé spláceli, co chybělo z obrovských a někdy až nesmyslných daní.

Ale nejspíše to jsou jenom povídačky, tomu se nedá věřit, to se jenom tak říká, víš. Podle výpočtů tak blbý nikdo nemůže být! Aha, a kde jsou ty Čechy dnes? Buď zanikly, takového národa by nebyla žádná škoda, nebo jsou někde ve vesmíru, protože vědci tvrdí, že tak obrovská blbost by už mohla i nadnášet.... Ach jo...  

K tomu lze dodat snad jen...

Možná novodobého ŽIŽKU a TÁBORSKÉ HUSITY na tu zaprodanou a velezrádnou politiku pražskou použít i dnes. Není pochyb, že by se snad ještě mimo Prahu našlo dost dnešních F.L.Věků pro vlastenecké osvícení země české a jejího národa. Ale pražská defenestrace nejen na Strakovce by nepochybně pomohla řešení tristních problémů Čechů a jejich Česka. Pak vzít z jedné vody načisto zaprodaná cizácká sdělovací média a část kulturního smetiště, zespolečenštit strategické podniky a banky... A pokračovat v likvidaci politického a nepřizpůsobivého parazitizmu a přitom hledat štěstí národa ve spolupráci s bohatým a poctivějším Východem, než v dalším zadlužování se v EU a v zadluženém a odumírajícím Západu.

JINAK ČEKÁ NAŠI ZEM A NÁROD PŘESNĚ TO, CO NECHÁPE MALÉ DĚVČÁTKO V ROCE 2415, ALE ČEMU ROZUMÍME MY V ROCE 2013.

Dodal a graficky upravil Jarda Horák

 

© 2011 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode