Jak a z čeho žijí BARONI...

06.08.2013 09:51

Proč si stále někteří naši úředníci a rádoby "POLITICI" namlouvají, že se ze strany majoritních občanů země projevuje jen a jen rasismus vůči Romům..?

Posuďme znovu sami, zda není skutečnost přesně obrácená..?

KLIKNI na jenotlivé obrázky a texty

 

Vždyť není málo příkladů, kdy majorita projevuje svou vstřícnost, ale je skutečností, že si toho etnická menšina nejen neváží, ale doslova to zneužívá a sama se projevuje vůči majoritě RASISTICKY

Problémem je státem podporované příživnictví a rasismus ze strany části jedné menšiny

„To je opravdu chvályhodná aktivita a průlomové odhalení ze strany BIS. Nicméně naše elity jsou úplně mimo mísu. Opět vidí problém v následcích, a ne příčinách. Největším problémem nejsou ani extremisté, ani protiromské nálady. Tyto jsou jen následkem niterně nastaveného sociálního systému, díky němuž si malá skupina zotročila obyvatele této země. Tato skupina si stále tvrdšími a brutálnějšími metodami vymáhá na ostatních financování jejich podivného způsobu života, který se skládá z plození potomků, konzumace alkoholu, páchání trestné a přestupkové činnosti, ničení majetku, gamblerství a rušení okolí,“ uvedl pro ParlamentníListy.cz místopředseda poslaneckého klubu VV Otto Chaloupka.

 

 Strakonický senátor Miroslav Krejča se znovu rozepsal o romské problematice. Cikáni, jak tuto menšinu senátor pojmenovává a za tímto označením si stojí, prý úspěšně parazitují na většinové společnosti, aniž by jejich menšina byla jakýmkoli přínosem. Není pak prý divu, když někdy začnou praskat nervy. Druhou věcí ovšem je, pokud tuto situaci zneužijí některé skupiny ke svým cílům, podotýká senátor v článku na svém profilu na serveru ParlamentníListy.cz. 

JAK DLOUHO JEŠTĚ...?

Vždyť  ...UCHO SE JIŽ DÁVNO UTRHLO...

Tedy nečekejme, že klídek ve vládním prostředí se uchová i mezi trýzněnými českými občany !

Nenechme to dojít až do takovéhoto stavu jako je tento...

Grafická úprava a průběžné slovo: Dr. Jaroslav Horák

© 2011 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode