Jana Bobošíková jasně a nekompromisně k ODPOSLECHŮM...

06.04.2012 11:19

JAK JE TO VLASTNĚ S ODPOSLECHY NAŠICH HOVORŮ..?

O tom hovoří Jana Bobošíková

... Jestliže však odposlechy nepocházejí z dílny BIS nebo od orgánů činných v trestním řízení, nejde podle Jany Bobošíkové o nic jiného, než nezákonné špiclování občanů a zasahování do jejich soukromí. V takovém případě souhlasí i názorem prezidenta Václava Klause a míní, že tohle skutečně demokracii ničí. „Protože když třeba vy budete hovořit se svoji přítelkyní, která za tři roky vstoupí do politiky, a někdo pak zveřejní nějaké intimnosti, které jste si špitali do telefonu, tak ji zdiskredituje také. Rozlišujme to a hlavně také ať je vyvozena zodpovědnost vůči všem, kteří je zadali a drželi v šuplatech,“ požaduje.

V roce 2007, tedy v době údajného pořízení oněch odposlechů, seděl v premiérském křesle Strakovy akademie Mirek Topolánek, který dnes v rozhovoru pro MF Dnes odmítl, že by o těchto odposleších věděl, prý měl takové informace jen z kavárenských řečí.

Politici ODS kopou do Béma, sami však prý mají máslo na hlavě

„Pocházejí-li ty záznamy hovorů z BIS, musel je mít k dispozici i tehdejší premiér Topolánek, i když tvrdí, že je neviděl. Pak se ale ptejme, proč byl ten člověk premiérem, protože vláda je za činnost tajných služeb zodpovědná. Co tam teda Topolánek kromě toho, že se jezdil nahatý opalovat do Berlusconiho vily, dělal?“ táže se nekompromisně Bobošíková.

„V žádném případě nehájím Pavla Béma, neznám ani pozadí té kauzy... CELÝ ČLÁNEK ZDE..

 

Poznámka:

Plně souhlasíme s Janou Bobošíkovou a jenom tím vyjadřujeme naprosté pochybnosti nad tím, že by současnou českou společnost bylo možné nazývat DEMOKRATICKOU. Ani náhodou a ani okamžikem! Jistě si i Jana Bobošíková velmi dobře uvědomuje, že metody bývalé STB už dnes dávno technicky nahrazují současné metody ODPOSLECHŮ a tedy zase nic jiného než ŠPICLOVÁNÍ jako tenkrát... Jenže tenkrát služby STÁTNÍ BEZPEČNOSTI sloužily mnohem více STÁTU, tedy obecným zájmům většiny, a to už nelze vůbec tvrdit o ODPOSLEŠÍCH dnešní STB - potažmo BIS, ABL a jim podobných, které jen a jen odhalují rize MAFIÁNSKÉ, ROZKRADAČSKÉ cíle nejhnusnějších lumpů ve vrcholové politice a byrokracii, jimž na nějakých STÁTNÍCH ZÁJMECH ale vubec nikdy nešlo a nejde a... NEUDĚLÁME-LI RADIKÁLNÍ ŘEZ (hlavně v centrálních orgánech státu - tedy hlavně v Praze!!), TAK NÁS TITO LUMPOVÉ A PARAZITI DOVEDOU K ÚPLNÉ STÁTNÍ ZKÁZE..!!!

Zatím se snažíme postupovat parlamentní, tady ústatní cestou. Ústavní postup však je i revolta, pokud se státní parazité drží své nezákonné činnosti zuby nechty a dobrovolně "listopadovo-sametově" nehodlají svou moc předat těm, kteří zákon budou nejen prosazovat a respektovat, ale sami především NAPLŇOVAT svou státně-správní činností. A TO JE PŘESNĚ TO, S ČÍM JSME SE u téměř všech polistopadových mocipánů ANI ZDALEKA NESETKALI..! Dokladů o tom vidíme a jsme svědky v mnohem větším rozsahu, než v odposlouchávání soukromí dnešní STB - BIS...

V této naší malé zemi jednoduše CHYBÍ NEKOMPROMISNÍ, ODPOVĚDNÝ KONTROLNÍ ORGÁN (MECHANISMUS), který by byl bezprecedentně ztrestán RUKOU ZÁKONOU, pokud by svého kontrolního poslání zneužil, nenaplňoval jej!

CHTÍT JEN BEZPRACNÉ VELKÉ PENÍZE ZA TEPLÉ MOCENSKÉ MÍSTEČKO BEZ JAKÉKOLIV ODPOVĚDNOSTI... To nelze ani v Kocourkově, tedy ANI V PRAZE či Brně...

A kdybychom se snad my tady mýlili, můžete nám to klidně sdělit.

  Za všechny stejně uvažující

© 2011 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode