Jen se na ty chudáky podívejte ... FOTOVOLTAIČTÍ MAGNÁTI

01.04.2013 16:27

 

 

Přísně tajné: Seznam vlastníků FV elektráren v ČR

KDO STOJÍ ZA NAŠÍ DRAHOU ELEKTŘINOU PRO NAŠE OBČANY

Něco, co prolhaná česká novinářská pakáž "nemůže dohledat" a informovat o tom své čtenáře a posluchače. Proč? Protože je ta zločinná novinářská pakáž z party humanitárních bombardérů a prolhaných pravdoláskařů. Tam dostali své vzdělání, jak se lže a oblbuje český národ.

A jak za mrzký Jidášův peníz sloužit KFO (Kriminální Finanční Oligarchii) a jejímu psychopatickému loutkovému divadlu zkorumpovaných a arogantních politiků.

 

Vážení, posílejte dál, ať ten český lid vidí, kdo to vlastní!!!! Proč Česká televize v TV novinách lhala, že nejde dohledat, kdo je majitel??? Seznam FV elektráren je na přehledné mapě i s majiteli.Pokud si klikneš na město Uherský Brod, objeví se obrovská FV elektrárna 10 MWp (10megawatt peak), která je zde uvedena pod společností DIVALIA a.s., patřící no? No? No, přece Mirkovi TOPOLÁNKOVI!

Paroubek má jinou, kde je spoluvlastník o něco větší, 30 MWp elektrárny.

 

To jsou pašáci ‼!

Chceš-li se dozvědět podrobnosti, KLIKNI ZDE.

JÁ K TOMU DODÁVÁM...

Snad si naši vážení občané uvědomují, proč naše země, jako monopolní výrobce elektrické energie pro řadu evropských států, má pro domácí občany jednu z nejdražších dodávku elekřiny v Evropě...

Grafická úprava a dodatek: JH

© 2011 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode