JUDr. Jan Rytíř dává o sobě vědět a my mu fandíme...

10.07.2013 22:51

Právník a bývalý vyšetřovatel: Vydání Nečase dává lidem naději. Ať se to všechno zhroutí

Cítíme to stejně, jako JUDr. J. Rytíř z Olomouce

Co říkáte na to, že olomoucký státní zástupce Ivo Ištvan žádá Poslaneckou sněmovnu o vydání Petra Nečase?

Jako právníkovi mi bylo jasné hned, co jsem se seznámil s důvody, pro které byli obviněni bývalí poslanci ODS, že je jen otázkou času, kdy vedle těch, co měli úplatek přijmout, přijdou na řadu ti, co jim ho měli nabídnout, protože trestné je jak přijetí úplatku, tak jeho poskytnutí či nabídnutí. Nečas není zdaleka jediným odpovědným na straně „dal“, proto se už těším na další díly tohoto divácky veleúspěšného sitkomu.

Ze skutečnosti, že státní zástupce zcela předvídatelně požádal o vydání Petra Nečase, lze dovodit, že policie má již pohromadě všechny rozhodující důkazy. Nyní se teprve ukáže, nakolik pevné tyto důkazy jsou.

Máte důvěru v Ivo Ištvana, že bude vše důsledně došetřeno a že se nenechá zastrašit a zmanipulovat?

O panu Ištvanovi toho moc nevím a snažím se nezaujímat na něj názor na podkladě jednoho případu. Pan Ištvan byl nepochybně významným státním zástupcem i v době, kdy všeobecně vnímaná hrozivá hospodářská kriminalita napojená na politické struktury tuto zemi již decimovala, a že by byl nějak vidět, to mi v paměti neutkvělo. Osobně mu v této kauze velice fandím a držím mu pěsti, aby ustál tlaky, kterým je nepochybně vystavený, ať už půjdou zleva či zprava.

CELÝ ČLÁNEK ZDE

A DODATEK...

Poznal jsem osobně Honzu Rytíře a je jisté, že ví, co říká, co chce nejen pro sebe, ale především pro obecný zájem.Je nesmiřitelný s parazitismem a bezprávím současné doby a proto je tak, jako i my ostatní, plný naděje, že se tyto hrůzy současnosti konečně začnou z života naší země a lidu eliminovat a přitom určitě nechce stát stranou.

Honzíku, máš naši podporu a pnou důvěru! 

Grafická úprava a dodatek: Dr. Jaroslav Horák

© 2011 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode