Video: Pravda o protestech na Ukrajině

20.02.2014 20:07

Video: Pravda o protestech na Ukrajině

Kdo je krvavou obětí Euromajdanu?

Pravda o protestech na Ukrajině - přeposílám velmi zajímavé podání události tak, jak je vidí pravoslavná církev. To bylo vysíláno na Slovensku! Podívej se na to. To nám na ČT24 nesmí pustit.. Ahoj,zkuste posoudit tuto verzi,která se velmi liší od verze ČT. Trochu jiné než od české televize - přišlo od katolíků ze Slovenska. (Originál video je od  patriarchátu Ukrajiny)

                                                                                           

DODÁVÁM

  Skutečně se tolik svinstva vídá ve spojení s vývozem tzv. "ZÁPADNÍ DEMOKRACIE", jejíž důsledky v podobě krve a zničených ekonomik jsme svědky nejen v případě Libye nebo Sírye a nyní i na UKRAJINĚ.

Přitom by nebylo problémem, aby své síly a ruce spojili Výborný boxer, ale špatný politik Kličko s demokraticky zvolenou současnou vládou a prezidentem Juščenkem a postavili neproniknutelnou zeď americkým a eurounijním snahám podmanit si tuto zemi.

Je naivní se domnívat kýmkoliv, že by na Ukrajinu ZÁPAD přivedl "demokracii a svobodu" . Opak by byl skutečností a ztráta přátelských vztahů a ekonomické spolupráce s Ruskou federací by byly pro Ukrajinu zničující.

Proto, vy všichni Ukrajinci, nechte rozum v hlavě, vemte nejen klacky do rukou a vylikvidujte ze své země ZÁPADEM placené žoldácké teroristy a chraňte si to, co máte! 

Jinak  ZPLÁČETE NAD VÝDĚLKEM! 

Dodatek a graf. úprava: Dr. Horák  


 

© 2011 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode