VY VŠICHNI SLEPÍ, HLUŠÍ POLITICI, ZASTUPITELÉ A RADNÍ...ZAČNĚTE NĚCO DĚLAT PRO LIDI !

09.04.2013 14:23

 

 


    

 

Za šest měsíců přišlo o práci dalších milion Evropanů

Pravdou totiž je, že problémy s hledáním práce mají skutečně i podle aktuální zprávy ILO zejména mladí lidé a lidé s nízkou kvalifikací. Jen za posledních šest měsíců přišlo v Evropské unii o práci více milion lidí, vyplynulo také ze zprávy.

I proto poukazuje na rostoucí problémy s dlouhodobou nezaměstnaností, se kterými se bude Evropa zřejmě potýkat. V 19 evropských zemích je totiž více než 40 procent nezaměstnaných bez práce minimálně 12 měsíců.

Mohou za to škrty, dají se očekávat nepokoje

Situace na trhu práce se podle ILO přitom výrazně zhoršila od zahájení snah o konsolidaci státních rozpočtů. „Rozpočtové cíle jsou sice důležité, nelze je ale řešit úspornými opatřeními a strukturálními reformami, jež se nevypořádávají s prvotními příčinami krize,“ uvádí organizace ve své zprávě.

VARUJÍCÍ FAKTA PRO OBČANY - ZDE !

LZE DODAT JEDINÉ...

Nečekejme, občané, že současný žalostný a varující stav v naší zemi a v celé Evropě za nás vyřeší současní euro-vládci a naši političtí "vlezřitníci" s jedním parlamentním hlasem (pofidérním) k dobru. Ti se nám budou maximálně snažit ukázat, jak kníže pán se svou vládní kompanií UPOZORNIL, že oni mají právo a moc..!

Čím déle toto budou moci tvrdit, tím hůře pro nás OBČANY..!

NEBUĎME OVČANY ! 

Sami se přesvěčte kliknutím na obrázek, jak to vidí jeden z europoslanců...

Grafická úprava a dodatek: Dr. Jaroslav Horák


 

© 2011 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode